Manapság annyira divatos lett, hogy minden féle ételt, és nem csak, átformáljunk. Hasonló, minőségi, alapanyagok, kiváló ízek, új külső. Esetleg egy-két elrejtett meglepetés, csavar, amit csak az első falat után veszünk észre.
Megihletett két sorozat, A Chef's Table és a Konyhafőnök s én kreatívkodtam kicsit. Újragondoltam Édesanyám jó öreg kekszes kókuszos tekercsét. A háztartási kekszet ledaráltam, kakaót kavartam hozzá s cukor helyett baracklekvárt. A krém vajas, porcukor és kókuszreszelék, a középebe pedig vörös áfonyát rejtettem s apró golyókat formáztam belőle.
Ezen kívül tegnap búcsút mondtunk Johannának, beszélgettünk még műszakváltáskor egy pár órát (tiszta szerencse, hogy már alig vannak vendégek).
Megihletett két sorozat, A Chef's Table és a Konyhafőnök s én kreatívkodtam kicsit. Újragondoltam Édesanyám jó öreg kekszes kókuszos tekercsét. A háztartási kekszet ledaráltam, kakaót kavartam hozzá s cukor helyett baracklekvárt. A krém vajas, porcukor és kókuszreszelék, a középebe pedig vörös áfonyát rejtettem s apró golyókat formáztam belőle.
Ezen kívül tegnap búcsút mondtunk Johannának, beszélgettünk még műszakváltáskor egy pár órát (tiszta szerencse, hogy már alig vannak vendégek).
Megjegyzések
Megjegyzés küldése